نونوبان تجربه زیبای لطافت و خوشمزگی
نونوبان تجربه زیبای لطافت و خوشمزگی
کروسان به معنای هلال ماه است، هرچندکه امروزه گاهاً کروسان را به شکل صاف نیز می پزند ولی اصالت و قدمت کروسان به هلالی بودن آن برمی گردد. کروسان نان مغزدار شیرین و خوشمزه ای است که ابتدا در فرانسه محبوب شد و سپس به شهرت جهانی رسید، علاوه بر طعم دلپذیر آن بافت نرم و لطیفی که دارد به محبوبیت این نان خوشمزه اضافه می کند. کروسان در زادگاهش یکی از ارکان اصلی صبحانه است، اما در کشورما بیشتر به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، کروسان با تمامی مارمالادها قابل پخت است اما طبق دستورپخت اصلی آن در 90% مواقع با مغزی نوتلا و شکلات ارائه می شود. کروسان در انواع مختلفی مانند: کلاسیک، بادام زمینی، شکلاتی، سیب زمینی و پیاز، پنیر، انواع مارمالاد و مربای میوه تولید می شود، کروسان به صورت خمیر هزارلا آماده می گردد و تفاوت اصلی آن با دیگر شیرینی ها این است که سه بار تخمیر می شود. کروسان بیشتر در جامعه کودکان محبوب است، به دلیل طعم شیرین و دوست داشتنی و مغزی شکلاتی و دلپذیر کودکان علاقه بسیاری به مصرف کروسان دارند، همچنین کرم شکلاتی کروسان دارای موادمغزی است که شادی و نشاط را در کودکان افزایش می دهد. علاوه بر کودکان نیز در تمامی کافه ها یکی از ارکان اصلی منو کروسان است که بیشتر مانند زادگاهش فرانسه با هات چاکلت غلیظ سرو می شود. جالب است بدانید که سومین یکشنبه می روز جهانی شیرینی و شیرینی پزی و کروسان است.
کروسان به معنای هلال ماه است، هرچندکه امروزه گاهاً کروسان را به شکل صاف نیز می پزند ولی اصالت و قدمت کروسان به هلالی بودن آن برمی گردد. کروسان نان مغزدار شیرین و خوشمزه ای است که ابتدا در فرانسه محبوب شد و سپس به شهرت جهانی رسید، علاوه بر طعم دلپذیر آن بافت نرم و لطیفی که دارد به محبوبیت این نان خوشمزه اضافه می کند. کروسان در زادگاهش یکی از ارکان اصلی صبحانه است، اما در کشورما بیشتر به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، کروسان با تمامی مارمالادها قابل پخت است اما طبق دستورپخت اصلی آن در 90% مواقع با مغزی نوتلا و شکلات ارائه می شود. کروسان در انواع مختلفی مانند: کلاسیک، بادام زمینی، شکلاتی، سیب زمینی و پیاز، پنیر، انواع مارمالاد و مربای میوه تولید می شود، کروسان به صورت خمیر هزارلا آماده می گردد و تفاوت اصلی آن با دیگر شیرینی ها این است که سه بار تخمیر می شود.