• خانه
  • محصولات
  • درباره ما
  • تماس با ما
کلمه کلیدی
تصویر اسلایدشو

محصولات نونوبان

متن تصویر

نونوبان تجربه زیبای لطافت و خوشمزگی

متن تصویر

کروسان را بشناسیم:

کروسان به معنای هلال ماه است، هرچندکه امروزه گاهاً کروسان را به شکل صاف نیز می پزند ولی اصالت و قدمت کروسان به هلالی بودن آن برمی گردد. کروسان نان مغزدار شیرین و خوشمزه ای است که ابتدا در فرانسه محبوب شد و سپس به شهرت جهانی رسید، علاوه بر طعم دلپذیر آن بافت نرم و لطیفی که دارد به محبوبیت این نان خوشمزه اضافه می کند. کروسان در زادگاهش یکی از ارکان اصلی صبحانه است، اما در کشورما بیشتر به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، کروسان با تمامی مارمالادها قابل پخت است اما طبق دستورپخت اصلی آن در 90% مواقع با مغزی نوتلا و شکلات ارائه می شود. کروسان در انواع مختلفی مانند: کلاسیک، بادام زمینی، شکلاتی، سیب زمینی و پیاز، پنیر، انواع مارمالاد و مربای میوه تولید می شود، کروسان به صورت خمیر هزارلا آماده می گردد و تفاوت اصلی آن با دیگر شیرینی ها این است که سه بار تخمیر می شود. کروسان بیشتر در جامعه کودکان محبوب است، به دلیل طعم شیرین و دوست داشتنی و مغزی شکلاتی و دلپذیر کودکان علاقه بسیاری به مصرف کروسان دارند، همچنین کرم شکلاتی کروسان دارای موادمغزی است که شادی و نشاط را در کودکان افزایش می دهد. علاوه بر کودکان نیز در تمامی کافه ها یکی از ارکان اصلی منو کروسان است که بیشتر مانند زادگاهش فرانسه با هات چاکلت غلیظ سرو می شود. جالب است بدانید که سومین یکشنبه می روز جهانی شیرینی و شیرینی پزی و کروسان است.

معرفی شرکت نونوبان

کروسان به معنای هلال ماه است، هرچندکه امروزه گاهاً کروسان را به شکل صاف نیز می پزند ولی اصالت و قدمت کروسان به هلالی بودن آن برمی گردد. کروسان نان مغزدار شیرین و خوشمزه ای است که ابتدا در فرانسه محبوب شد و سپس به شهرت جهانی رسید، علاوه بر طعم دلپذیر آن بافت نرم و لطیفی که دارد به محبوبیت این نان خوشمزه اضافه می کند. کروسان در زادگاهش یکی از ارکان اصلی صبحانه است، اما در کشورما بیشتر به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، کروسان با تمامی مارمالادها قابل پخت است اما طبق دستورپخت اصلی آن در 90% مواقع با مغزی نوتلا و شکلات ارائه می شود. کروسان در انواع مختلفی مانند: کلاسیک، بادام زمینی، شکلاتی، سیب زمینی و پیاز، پنیر، انواع مارمالاد و مربای میوه تولید می شود، کروسان به صورت خمیر هزارلا آماده می گردد و تفاوت اصلی آن با دیگر شیرینی ها این است که سه بار تخمیر می شود.

متن تصویر


 
صفادشت، شهرک صنعتی دهک
   
 
0216518605
   
 
0266518608
   
Map

ورود

Captcha
عضویت فراموشی
© 2025. کلیه حقوق محفوظ است. نقشه سایت

اطلاعات:

نسخه: 4.038
زمان فعلی: 1748190894
زمان اجرا: 0.07389 ثانیه
حافظه استفاده شده: 2361 کیلوبایت
کشور: US
شناسه شبکه: 216.73.216.121
دستگاه: Desktop
وضعیت عیب یابی: غیرفعال
وضعیت کش: فعال شده